top of page

Deze vereniging is ontstaan uit een passie voor spiritualiteit en alternatieve onderwerpen en activiteiten zoals ambacht, graancirkels, zweethutten en Jezus Christus theater.

In 2004 opgericht en ondersteund door drie mensen, zoals het hoort voor een vzw.

We deden tal van activiteiten en brachten zelfs een viermaandelijks tijdschriftje uit: het 'mysterieblad'. Hier verschenen 5 edities van.

 

De vzw groeide stelselmatig tussen 2004 en 2009 en veranderde in 2008 deels van bestuur. De grootste successen waren de symposia/conferenties en festivals 2012. Honderden mensen leerden zo De cirkel kennen, mede door alles te communiceren via een website.

 

Jan, de voorzitter en bezieler ging echter steeds dieper en dieper in zijn reserves/krachten door te vasten, te bidden en natuurbewuster te leven tot hij in 2009 op straat en wat later in de psychiatrie belandde. De activiteiten van de vzw werden on hold gezet en in 2013 ontbond hij de vereniging.

 

Nu, zo'n 9 jaren later, anno 2022, en verrijkt aan wijsheid en levenservaring, is er de goesting om een vernieuwde De cirkel vzw op te richten.

De droom om ooit die tempel met school te bouwen is zeker al die tijd levendig gebleven.

Vandaar dat er een nieuwe start nodig is, willen we die droom realiseren.

 

Blijf me/ons volgen en dan blijf je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen rond de tempel vanuit de vzw.

 

Ho/amen,

Jan.

De Cirkel Logo finaal inv.jpg
bottom of page